Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädd för okänd mark

Jag hade en föreställning och vision
hur livet skulle vara och bli
Hur jag ensam och stark skulle ta världen med storm
utan att låta någon såra mig

Känslor har alltid varit mitt bränsle
Att känna mig behövd
var det enda som spelade någon roll
Älska mig, se mig, förstå mig...

Jag hade en vilja av stål
som lätt blev flexibel när jag träffade en man
som tog över hela mitt hjärta och förstånd
och jag är rädd att jag aldrig får tillbaka det

Vi trevade fram på livets stigar
mellan bråk och kärlek
snart skulle en överraskning komma
i form av en liten människa som ville bli till helt oinbjuden

Och alla visioner och föreställningar rasade
Hela mitt inre vändes ut och in
Hela min värld som jag byggt upp falerade
och något helt nytt skapades

Och jag är rädd, så rädd
Denna lilla varelse i min kropp som sparkar och härjar
jag kan inte förstå att den är min
och att mitt eget liv ska kretsa kring ett annat

Jag är rädd för den människa jag kommer att bli
Jag tappar kontrollen
Rädd för att förlora, rädd att missa
Rädd för okänd mark




Fri vers av Glaaskupan
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-14 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glaaskupan
Glaaskupan