Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets ovän

Här står jag igen
På samma plats som så många gånger förr
Känner mig som en ständig ovän
Till livet självt

Varför ska det vara så svårt
Att vara vän med sig själv?
Att hitta en plats och en mening
På jordens äng

Jag har ju allt och lite till
Ändå tycks det inte vara tillräckligt
Och det ständiga tomrummet
Slutar inte jaga mig

Här står jag igen
På samma plats som så många gånger förr
Känner mig som en ständig ovän
Till livet självt




Fri vers (Spoken word/Slam) av Glaaskupan
Läst 111 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-06-12 00:00



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Fint beskrivet. Att inte känna är en sorg. Att inte vars vän med sig själv är en sorts tragedi. Att kunna berätta om det är ett starkt första steg.
2022-06-12

    tramp
Dags att ta det stora steget ut i livet ?
Stor igenkänningsfaktor i texten

Bra !
2022-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Glaaskupan
Glaaskupan