Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kungen talar ut

Jag citerar:

Min favoritmaträtt är
kungsflundra med
drottningsylt och
slottssenap.




Övriga genrer (Satir) av Dan Myrbeck
Läst 365 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-11-29 16:05



Bookmark and Share


  Tobias Haglund
Rojalist måltider! Roligt som vanligt, Danne!
2014-10-14

  vashta
kung av sexuella ordvitsar maybe
2013-12-29

    ej medlem längre
Får man då en prinsesstårta
efteråt-ler även Daniel !
2013-12-11

    ej medlem längre
Kanske men en liten klick Hovmästarsås "on the side".....

2013-12-01

  Eva Helene VIP
Kan vara en liten protest mot alla "fina" middagar han tvingas närvara på, att bara få koka ihop en egen kungsröra och sleva i sig vid diskbänken.
2013-11-30

  ResenärGenomLivet VIP
Sicken salig blandning...men har man inte smakat, så vet man inte...
2013-11-29

  Marianne Räf
Uj, så äckligt!!
Hahaha!! :D
2013-11-29

  Maj-Lis VIP
Inte dumt de
2013-11-29

    ej medlem längre
Prinskorv kanske.
2013-11-29

  Maria Sundelin VIP
Och till efterrätt blir det väl prinsesstårta
2013-11-29

  Lars Hedlin
Sköljes ned med Champagne alla Royal ;)
2013-11-29

    ej medlem längre
haha.. snyggt..
2013-11-29

  Angel of love
Haha ja allt det bästa åt kungen :)
2013-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck