Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon, den tjejen.

hon, den tjejen.
den tjejen med ett hjärta som är så sällsynt
hon med det där leendet som lyser från mils avstånd
ja hon
hon som får alla att känna sig bra
hon som är värd att må bra
hon som förtjänar världen
hon som hade hela världen framför sig
så mycket mer att ge världen och sig själv
så mycket mer att se och uppleva
så ung så fin,
men gud la sig i.
han ville något, hon ville annat.
vi ville annat, men vems ord väger tyngst?

ödet förde henne till en väg som ej var planerad
allt sägs ju vara skrivet
men hon måste ha vandrat in fel.
det skulle inte vara skrivet.

min vän.
var inte oroad,
du är här och vi med.
avvik inte vår väg igen
låt oss fortsätta vandra tillsammans
sida vid sida, hand i hand,
gör vi det tillsammans.




Bunden vers av det är bara jag.
Läst 237 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-15 13:44



Bookmark and Share


  Angel of love
Väldigt fin.
2013-11-15

    Awkward black girl
fiint min vänn
2013-11-15
  > Nästa text
< Föregående

det är bara jag.