Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Langrath


Kaskader

Kastas, träffar hårt

någon av oss ska bli ren

jag finns inuti

         *

grådaskig hinna

sladdrigt hängande ner

stambyte pågår

     *

idog ansträngning

ger hög belöningsfaktor

ögonen strålar

       *

inget personligt

påstår den gång efter gång

respektlösheten

       *

 

letar på hyllan

bland lagrade ursäkter

idag var det sorgen

         *

glädjen kom av sig

i den mjölkvita massan

ovärdigheten

       *

om natten buffar

en nos ett ben och en hand

vaktar en oro

       *

gulfärgad lykta

nakna trädsiluetter

grå gryningshimmel

           *

du behåller den

du sväljer den gång på gång

den beska smaken

           *

trekanter på rad

enligt mönstret en krage

blåa och vita

 

© Eva Langrath 2013




Bunden vers av Eva Langrath VIP
Läst 495 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-11-15 22:10



Bookmark and Share


  ULJO
Mycket bra och inspirerande läsning
2013-11-18

  Minkki VIP
'lagrade ursäkter' wow, nu fick jag ord för fenomenet! En verkligt fin serie du skrivit, bokmärker
2013-11-17

  Sonja Sidorow Lapington
en text som kan appliceras på så många olika situationer
2013-11-16

  Bibbi VIP
Ger många tankar.
2013-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP