Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Agenda

Förbi det onda, det förbjudna.

Passera och glöm.

Ge mig själv livsrum 

inga begränsningar 

inga förminskande stängsel. 

 




Fri vers av Marie Stistrup
Läst 275 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-29 01:25



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Vad himla skön dikt. Ja kör på ingen kan hindra dig utom dig själv
2016-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Marie Stistrup
Marie Stistrup