Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Kenneth


Farväl

Nu är du helt fri

Flyger ut ur denna värld

Ut över fjällen

 

Tar farväl av allt

Glädje i din klara blick

Vemodet är vårt 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Marie Stistrup
Läst 399 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-04-29 02:06



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt om det som varit och det som är!
2016-04-29

  Björn Solum
En vacker text som berättar mer mellan raderna än raderna i sig. Skickligt gjort.
2016-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Marie Stistrup
Marie Stistrup