Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allehanda i Tid & Rum.


Diverse-verser


Vidare, lunkar man på
i Samtidens aftongrå.
Emot jublande tider
ska vi gå, vad det lider!

Fina firrar ska vi få
på kroken ur böljan blå!
Sköna salvor till vår hud,
smörjes in med doft av Gud!

Tillvaron, - en Karusell.
Pussa karln, när han är snäll.
Sätta på sig röd peruk.
Låtsas man är jättesjuk.

Verkligheten blir vår vän.
Ej är allt som längesen.
Sällsam färd i Evighet.
Tror på Lyckan, kärlekshet!

Hjortrongula tunga moln
glider in över vår å.
Smaskig bakelse, var dag.
Aldrig kommer vi ur lag.

Vi klär oss i ljuvt siden,
går ut, ibland, på liden.
Avla barn i Framtid, lång-
ska vi göra, gång på gång!







Bunden vers av Marianne Räf
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-17 22:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skrivet!
2013-11-19

  ULJO
Jag avundas din rimkonst
2013-11-18

  ResenärGenomLivet VIP
Trevliga små verser...
2013-11-18

    ej medlem längre
Fina toner med lite tjolahopp - som alltid! :)
2013-11-18

    skamfilad
Mycket sköna ordval
2013-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf