Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att tvivla på sitt eget värde


Svika vem?

Än en gång
Ställer jag mig inför valet
Att svika någon annan
Eller mig själv

Jag är redan trasig
Så visst lite mer
Gör nog ingen skillnad
Det gör ondare för er

För jag bedövar
Med instängda tårar
Ni får bara se
Ett glatt leende
Och höra hoppfulla ord
Så länge sveket
Drabbar mig själv

Var inte oroliga
Jag finner en lösning

För hur jag kan svika mig själv
På ett tillfredsställande sätt




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-11-17 23:53



Bookmark and Share


  Anders Granström
Dessa ord av tunga suckar är svåra att kommentera, då det bara finns begränsat skrivutrymme... Men jag ska försöka.

Man ska vara snäll mot sig själv, och omge sig med rätt personer. De andra ska bort, puts väck!

Jag tycker om det ärliga i det du skriver!
2013-11-18

  Magica VIP
Man kan inte leva med personer som sviker! Får du något tillbaka med eller är det bara en envägskommunikation? Ta hand om Dig med!
Kram.
2013-11-18

  Angel of love
Berör, men ibland måste man såra andra. Man ska inte bara skära i sig själv.
Kram
2013-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP