Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskar jag att vakna?

Önskar jag att vakna
Önskar jag att vakna när jag vet vad han strävar efter

Sylvassa röster
Vassa som blad
Avslöjar mer än vad han gör, ingen kan jämföra sig
Ingen kan jämföra sig med honom

Mörka ögon döljer hans ångest
Demonerna skrattar sig hesa om natten
Skrattar sig hesa åt hans vaga viskningar

Önskar han att vakna?




Fri vers av Vinternsillusioner
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-18 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vinternsillusioner