Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För dig

Jag vill bara känna, men jag dör varje gång jag reser mig, om du bara kunde se mig
-nu-
Jag vädjar om hjälp, men jag vill inte låta en käft komma nära, trots att jag måste
Jag vet hur snabbt det går, två sekunder och käften har förvandlats till blodtörstig
Jag önskar jag kunde iscensätta livet, forma det efter smak, om jag bara kunde
Jag hade då sluppit alla livets vidriga överraskningar, önskar jag hade kontroll
Jag försöker simma mot ytan, men någonting drar ner mig, jag önskar jag betydde
-allt-
f ö r
d i g
- jag gör vad som helst för dig -




Fri vers av Vinternsillusioner
Läst 370 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-10 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vinternsillusioner