Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(oss)

Om alla människor, i alla hörn kunde säga vad de kände
Så skulle många slippa känna hur hjärtat brände

Om alla människor bara kunde säga vad de kände
Då skulle jag kunna få hitta dig, min älskade frände

Jag trasas sönder, hela livet blir ett elände
Om du bara kunde säga vad du kände

Inför mig, inför dig
(oss)




Fri vers av Vinternsillusioner
Läst 344 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-08 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vinternsillusioner