Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bipolär varelses hemligheter

Två polar, skildra verkligheten
Antingen svart
Svart eller vitt

Mina armar målas svarta
Samtidigt som jag ömt plåstras om
Plåstras som den lilla flickan jag fortfarande är

Flickan som vill ut ur denna
Denna svart målade kropp

Hur många hemligheter kan en varelse behålla?




Fri vers av Vinternsillusioner
Läst 222 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-11-18 11:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vinternsillusioner