Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omgång 13 (100 ord)

Minns ni premiären? Det luktade nyklippt gräs och nybryggt kaffe, och solen sken. Nu är det omgång 13, och vi kommer huttrandes ut på planen i underställ och vantar. Gräset knastrar under våra fötter. På andra sidan står ett kompisgäng från Skogås. Med kvarten kvar brunkar deras nummer 12 in bollen och en grästuva i mål, och vi förlorar matchen. Det är vår tredje raka match utan seger, och toppstriden börjar bli alltmer avlägsen.
- Vi får ta nya tag nästa helg, säger tränaren i omklädningsrummet efter matchen.
- Mmm, mumlar några spelare och tar en klunk ur sina kaffemuggar.




Prosa (100-ordare) av Alexander Jansson
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-19 00:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alexander Jansson