Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild: nyheter24.se // Verklighetens bistra sanning i många sammanhang


DE AVUNDSJUKA

Om du säger att:

Det går bra för dig.

Det fungerar bra.

Du trivs bra.

Du har det bra.

 

Då ser de till att:

Det inte går bra för dig.

Det inte fungerar bra.

Du inte trivs bra.

Du inte har det bra.

 

Då ser de till att:

Du hamnar i knäna och börjar tvivla på allt och alla. 

 

Det är bara tyvärr så.

Verklighetens bistra sanning, i många sammanhang.

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Samuel E. Rajeus VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-19 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Samuel E. Rajeus
Samuel E. Rajeus VIP