Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obekvämligheter


Du drar i mina obekvämligheter.
Fläker ut mina ben
i din soffa en stund.
Trodde aldrig att någon
skulle få röra mina noppiga tröjor.
Det är så märkligt
att du liksom gillar mig ändå.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 170 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-11-20 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol