Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en dikt som inte rimmar

när skogen brinner var är djuren då
har dom gömt sig har du redan flyttat

dom står tysta när du flyr
tomma hålor och allt som sparats under jord finns det något kvar

visst står dom svarta träden där och vissa är gröna igen
men vad säger dom om du inte kommer tillbaks?




Fri vers (Modernistisk dikt) av ringmuskelmarodören
Läst 756 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-21 05:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ringmuskelmarodören
ringmuskelmarodören