Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en takt

en takt jag känner igen
dras med
en tyst glädje fyller
varje steg känns rätt

tills takten tystnar
naken lämnad
de kommer mot dig
med mörkan blick

vem är dom att förstöra för mig
var ska jag gå
jag stannar
låter det mörka smeka, röra
jag är kvar

troget hörs en takt
en takt jag känner igen
varje muskel mjuknar
varje steg känns rätt




Fri vers av säkert
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-22 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

säkert
säkert