Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Agusi i sin helhet

det segrande i luften slingrar sig ner
landar på din säng
dags att stiga ur, dansa bland dom
trånar i din trogenhet
vandrar en långsam stig iväg från dom
dina vänners vänner väntar dig
vågar inte närma mig dom, de vill dig väl
stannar upp i ett

fastnad i ditt hår som leder mig till ängen
ängar av stigar och olika sorters gräs
främmande vindar trycker oss framåt

klockorna slår bort mig
tvingar dig gå iväg
vals i tretakters gångna mönster
varje muskel känns igen
puls puls puls
välkommen till gropen




Fri vers av säkert
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-26 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

säkert
säkert