Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skalet av depression

Skalet av depression
Du kväver mig
Jag känner hur min andning blir liten som pysningar
Liten
Liten är precis vad jag är

För att det enda som finns kvar av mig
Det är en avskalad kropp
Utan känslor

Att inte kunna stanna på en plats utan att känna
Känna känslan av klaustrofobi
Instängd i mitt egna psyke

Det du ser, det är skalet




Fri vers av Vinternsillusioner
Läst 341 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-23 09:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vinternsillusioner