Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill dig

jag vill dig
vid det gamla bryggeriet


jag vill dig
och känslan
där tiden aldrig riktigt ryms

jag vill dig
och det röda teglet
som speglar sig i fönstret

jag vill dig
och dina läppar mot ögonlock
när jag blundar

jag vill dig
och alla dagar
vi ännu inte räknat






Övriga genrer av KeL
Läst 398 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-11-24 01:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
snyggt..
2013-12-24

  Ninananonia VIP
vackert
2013-12-01

  Bjarne Nordbö
Den så fin, liksom lägger sig runtom. MVG.
2013-11-27

  ULJO
Lysande skriftat
2013-11-24

  petter rost
En öm, värkande vacker dikt Kel. Den gör sej hörd lång in –
2013-11-24

    ej medlem längre
så vackert
2013-11-24
  > Nästa text
< Föregående

KeL
KeL