Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Invärtes jordbävning

Jag hade hoppats på
Att starta en invärtes jordbävning
Där ditt inre skulle luckras upp
Och din kropp sjunka ihop

En invärtes jordbävning
Som skulle spegla osäkerhet
I dina annars så självsäkra ögon

Skapa en omskakning
Där du måste tänka
Mer än tre sekunder

Men den invärtes jordbävning
Som jag lyckades skapa
Drabbade bara mig själv

För vi är med i samma skådespel
Där lögnen är chef




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-24 22:26



Bookmark and Share


  Magica VIP
En text som berör, kram!
2013-11-27

  Angel of love
Stark text, berör.
2013-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP