Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smakar bäst

det som smakar sött
inte alltid gott
inte alls är bra
om slutsatsen drar

det som smakar beskt
inte alls som läsk
fastnar i ens hals
stänger kroppens stalls

det som ger en makt
går ur mörkrets pakt
slingar ur en ström
i en gömda dröm

det som smakar bäst
som är önskad mest
utan någon skäl
är
droppen av ens själ

24.11.2013




Bunden vers (Rim) av Julianna Strandberg VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-11-25 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julianna Strandberg
Julianna Strandberg VIP