Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I Evighetens mitt.


Nästan fri



Vredgat hav slår törnade
grå vågor emot mina ben.

Jag tänker på Tiden som givit
mig den overall, som jag bär.

Tänker, också, på Älskaren, som
slår alla befintliga Rekord.

Att han är i livet ger mig
trygghet och lugn och glädje.

Våra dagar var räknade, - tills
vi nådde den stora Nollan.-

Nu, breder Evighet ut sig,--
ändlösa marker inför oss....

Små svarta solar, i våra hjärtan,
skiner där, - natt som dag.

Igår, jag var begraven i
pytonormars sarkofag.

Idag, är jag en -nästan- fri
kvinna. Hur blir Morgondagen?






Fri vers av Marianne Räf
Läst 384 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-25 21:08



Bookmark and Share


  ULJO
Hur blir morgondagen, vil nan nog iote veta. Bra text som väcker tankar
2013-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf