Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar å krackelerad mask

Stryker med handen
För att fånga upp några
Av alla de tårar
Jag fäller i nattens mörker

Undrar stilla
Mellan halvkvävda snyftningar
Hur mycket jag gråtit
I skydd av natten

För även om jag sväljer många
Så faller tårar trots allt

För jag är bara en människa
Med en krackelerad mask
Som vill behålla lite heder




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-26 21:09



Bookmark and Share


  queenia
berörande till hjärtats grund. <3
2013-11-27

  Magica VIP
Berörande, kram!
2013-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP