Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ätstörningen satt på en bänk och såg mig, mager som ett skelett, gå in till ätstörningsenheten. Detta tänkte hon:


Till ätstörningsenheten

Titta, där går en riktigt fet en
Hon är inte välkommen hit, till ätstörningsenheten
Förut var hon däremot riktigt smal
Nu är hon tjock och plumsig, ja faktiskt normal
Vem vet, kanske kommer hon hit
För att få bukt med sin gigantiska aptit
Titta, nu gråter hon, ja tårarna rinner
Jag ska se till att hon snart igen för svälten brinner




Bunden vers (Rim) av TuaEsmerald
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-27 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TuaEsmerald