Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev jag när jag var djupt nere i min ätstörning och jag kände att jag stod i ett vägskäl: ge efter för ätstörningen (dö) eller lämna den och bli frisk.


Livets patiens

Kort efter kort. Det blir problem, jag får tänka till lite och göra ett val.
Jag väljer.
Några drag senare märker jag att det var fel val.
Jag har kört fast.
Blandar ihop korten, lägger ut på nytt.
Jag måste välja. Väljer rätt.
Nu går det bättre.
Det sista kortet läggs på rätt hög. Den gick ut.

Livet är en patiens. Men där gäller det att välja rätt på en gång.




Fri vers av TuaEsmerald
Läst 257 gånger
Publicerad 2013-11-28 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TuaEsmerald