Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döva örons medvetande

Ibland känns det som
Om orden bara rasslade förbi
Snabbt och okomplicerat
Men utan att stanna kvar
I döva örons medvetande

Hur många gånger per dag
Utbyts småprat mellan oss
Sånt som alla säger för trevnad
Utan att vi egentligen hör

Att vi bakom orden
Kanske skriker efter
Hjälp eller att få
Synas bara för ett ögonblick

Men vardagen kvarstår
Med allt meningslöst prat
Vi förblir döva och blinda
För det är så vi valt att leva




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-27 23:03



Bookmark and Share


  Magica VIP
Välj på nytt, på ett annat sätt? Kram!
2013-11-29

  Angel of love
Väldigt viktigt text, och det är skrämmande att vi är så rädda för att höra eller att störa våra vänner eller de vi har runt omkring oss.

Vi måste lära oss att lyssna igen..

2013-11-28

  queenia
Mycket viktig text.

.... och när någon blir sjuk? Hur ofta ringer vi? Knackar på? Stör? Sällan, om ens någon gång...

utanförskapet och ensamheten är en folksjukdom som är större och större. Vi får ju inte störa. Framförallt inte om någon har sorg, eller mist hälsan eller jobb....

tack för viktig text! -----@
2013-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP