Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack för gudstjänsterna på Ryds Servicehus i Linköping. Melodi: När juldagsmorgon glimmar


Servicehuspsalm

När kyrkan kommer till oss
vi Guds ord höra får.
Och prästen Örjan talar
så alla allt förstår.
Och prästen Örjan talar
så alla allt förstår.

Då får vi hylla Jesus
med både text och ton.
Och prästen Örjan säger
det stärker oss i tron.
Och prästen Örjan säger
det stärker oss i tron.

Till kaffet får vi kaka
den bästa man kan få.
Och prästen Örjan säger
tag en eller tag två.
Och prästen Örjan säger
tag en eller tag två.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Dan Myrbeck
Läst 238 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2014-10-02 15:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härlig psalm som jag hör sången i när jag läser - häftigt! Mer sånt! *applåd*
2015-05-22

  aol
Ler i mjugg bra rim i en kul visa
2014-10-06

  i af apa
härlig med drag!
2014-10-06

  anits VIP
Gillar din psalm!
2014-10-04

  ResenärGenomLivet VIP
Vet inte riktigt vad jag tycker, men det är kanske så här det går till...
2014-10-03

    ej medlem längre
Ja, alla är senila å dumma i huvet! Å är så tacksamma trots det vedervärdiga i hur vi närmar oss de gamla! Gillar inte du får förlåta, men var är det värdiga!
2014-10-03

  Ewa-Britt Nilson VIP
En psalm som
lyfter tron och
prästen ja hela
församlingen
förresten!
2014-10-03

  Marianne Räf
Rolig, jyst rimmad dikt av dig.
2014-10-03

  Angel of love
Suverän jag hoppas den sjungs till jul.
2014-10-03

  Maria Sundelin VIP
Snabbt avklarat
2014-10-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin hyllning till prästen!
2014-10-02

  Lars Hedlin
Japp just så! ..;)
2014-10-02

  louisegirl
Så fin text..
Gillar!
2014-10-02

  louisegirl
Så fin text..
Gillar!
2014-10-02

  Bibbi VIP
Gillar starkt.
2014-10-02

  Connie
Gillar det nya stuket! Fint beskrivet, där skulle man velat vara med!
2014-10-02

  Marita Ohlquist VIP
Vekar vara en redig karl.
Vältalig, uppmuntrande och generös.
2014-10-02

    ej medlem längre
Det var väl fint att sjunga för dem som bor där...
2014-10-02

    ej medlem längre
Tycker om din fina text.
2014-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck