Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomhänt Riddare

Jag är en tomhänt riddare, på väg till ingenstans.
Jag söker efter lyckan men allt jag ser är svart.
Dom säger att jag var bättre förr, men vad vet dom när döden dagligen knackar på min dörr.




Fri vers (Fri form) av Daniel Hurricane
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-28 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daniel Hurricane
Daniel Hurricane