Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Galenskap

Jag har tappat förståndet men jag vill inte påstå att det är första gången.
Hur kan du tro på evig kärlek när ingen bryr sig om dig.
Försök som misslyckas gång på gång, där står du och skakar som ett asplöv men ingen vänder sig om. Befria mig från mig själv, all galenskap och dom.




Fri vers (Fri form) av Daniel Hurricane
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-28 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daniel Hurricane
Daniel Hurricane