Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppvaknandet ur en dröm



Länderna brann upp - i glöden av dom andra
För kronbladen här uppe i trädets toppar som
skakat osynliga stormars doft;

En blomma snurrandes i kalejdoskopiska kugghjul!

Vilandes i springan av ögat i en tår
bidandes mellan dröm och verklighet
att se ljusets alla siluetter...

Smälta ihop i ett minne,
som skulle ändra riktningen
på en blick i en dröm

Flyr jag ut som en flyende fågel
att eldas upp i pupillens hetta;
Förbrinnande glömska

Ner mot
Väldiga planeter av dimma!




Fri vers av Knark VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-29 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP