Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Europa

Europa sträcker sig vällustigt efter kartan
försöker rita om ryggraden
bergskedjorna
som sträcker sig upp ovanför molnen

hur hon än vrider och vänder sig
ligger hon med rumpan bar

Asien har redan börjat piska henne
bakom knuten väntar Afrika
på sin tur




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-29 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson