Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svalna av?

Jag gömmer mig i ugnen.
Med knuten näve försöker du banka sönder glaset för att få ut mig.
Du vill sätta mig i frysen för en minut.

Du säger alltid att jag är för mycket för dig.

Fast du är lika mycket själv.




Fri vers av Virvelvinda
Läst 137 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-11-30 00:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
va sälla du skriver. gillar du musiken jag lägger ut? bara undrar.
2017-10-21

  Lars Hedlin
Yes jäkligt bra! ;)
2013-11-30

  Marianne Räf
Rättså rolig, tycker jag.
En avreageringsdikt? :D

2013-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Virvelvinda
Virvelvinda