Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inom oss

Pölar av
skratt
bildar ett
hav av positivitet

En utsträckt hand
blir till en
vilopaus
från stress och press

En blick
kan blixtra sönder
ens självförtroende

Ett ord
kan döda allt hopp

sanningen bär vi alla inom oss<\\i>




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 190 gånger
Publicerad 2006-03-13 20:13



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Ja lever man på "gränsen" behövs det inte mycket för att man ska tippa över.
Väl förmedlat !
2006-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan