Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Kall vind

En kall , lugnande vind omsveper min själ.
En vind som viskar ljuvt och vill mig väl.
En vind som smeker ömt ett hjärta fullt av sår.
En vind som ses år efter år.
En vind som frambringar lycka till de få.
En vind som tar emot den felande jaget.
En vind som låter mig till höra den vinnande laget.
En vind som inger harmoni från topp till tå.

Skänkt från den givmilde, äntligen är du i min närvaro.
I mörkret snubblar jag med din frånvaro.
Hos dig finner jag en oförklarig visdom,
Ödmjukt faller jag ned på Sujuud, förkastar all arrogans och högmod.
jag tacklar din frånvaro med tårar och vemod.

DU inger hopp,glädje och kärlek.
Jag behåller dig kärt trots all väderlek....

Qiyamu Layl // SilentBeliever




Fri vers (Fri form) av SilentBeliever
Läst 352 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-01 01:06



Bookmark and Share


  queenia
Så sant...
2013-12-01
  > Nästa text
< Föregående

SilentBeliever
SilentBeliever