Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nå där du vill , låt ingen dra ner dig och håll huvudet högt. Du förtjänar det!!!


Have Hope, Reach !

I crawl if i have to,I drag myself if so be
To reach where it makes me
Satisfied fully.

I fall, i rise and by god
In an blink of eye you will see
Destined to reach , it might be here
But tireless i will search , it might be overthere.

But i will fall , crawl but indeed
I Will Succeed




Fri vers (Fri form) av SilentBeliever
Läst 415 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-05 00:12



Bookmark and Share


  queenia
yes, you will.... -----@
2013-12-05
  > Nästa text
< Föregående

SilentBeliever
SilentBeliever