Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du existerar!

Att veta att du existerar och du hyser känslor för mig är en rogivande känsla för en vacklande och tom själ.

Att du fyller denna tomhet med ditt spralliga, vackra och underbara personlighet
får mig att vara mållös över hur tacksam jag är till Gud.
Du lämnade fotspår i mitt hjärta en tid då kärlekens språk börja tyna hos mig.

Där kom du med ditt vackra inre och lät dig själv vara lågan, gnistan och ljuset i mitt hjärta.


Waan kuu jeclahay( jag älskar dig på somaliska)




Fri vers (Fri form) av SilentBeliever
Läst 370 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-08 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SilentBeliever
SilentBeliever