Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Njutningsupplevelser

Livet ger
en himmel.
Göra sina nu.
Nu.




Fri vers av Lennart Johansson VIP
Läst 203 gånger
Publicerad 2013-12-01 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Johansson
Lennart Johansson VIP