Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oskuld


Han bad henne
spara sin oskuld.

Till honom.

Kanske tror han,
hon bär den än.

För så fungerar minnet
Tiden går
men bilden är intakt.






Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-02 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol