Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En mörk dikt med djup innebörd


Mörka tankar

Jag sitter här i min mörka vrå,
min livslina, känns inte ens som ett strå.
Min livslust,
blåstes bort som av en vindpust.
Kärleken till mor och far,
finns inte längre kvar.
Kärleken till livet,
finns nu bara skrivet.
Det finns inte längre,
jag mår bara sämre och sämre..
På utsidan ler jag, hur skall jag klara det varje dag?




Övriga genrer av MITUKE
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-03 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MITUKE
MITUKE