Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om min älskade hund som inrpincip blev stulen från mig


Peggy

Sakanden efter dig är stor
Jag undrar vart du försvann
Vad som hände och vart dom förde dig
jag önskade så att jag aldrig skulle låtit dig bo hos dom
för då skulle du vart här hos mig idag

Jag fattar inte hur dom kund med, att ta dig o bara försvinna.
med en hund som inte va deras
jag hopas än idag att jag skall hitta dig

men vem vet du kanske ej lever
det va ju flera årsen, även om du va ung
vem vet vad dom gjort med dig
Och framföralt
Vad dom har gjort med dig

Jag hoppas du har det bra, vart du nu än befinner dig
och jag hoppas att vi får ses, om inte allt en sisa gång för att få ta adjö...




Fri vers av MITUKE
Läst 275 gånger
Publicerad 2013-12-23 01:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MITUKE
MITUKE