Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En novell likande text


Helvetets slut


Flickan kunde inte somna nu när hon vaknat för tredje gången den här natten.

Hon kollade på klockan å den vissa 02:11.

Det var varmt å fuktigt i luften.

Lakarna liksom klibbade mot kroppen där hon låg i sängen å försökte somna om.

Det var för varmt att ha täcket på sig å det var för kalt att inte ha något täcke alls.

Hon funderade på om hon skulle öppna fönstret eller inte, men hon var ju så trött.

Men tillslut bestämde hon sig för att hon skulle öppna fönstret iallefall.

Hon reste sig ur sängen å gick fram mot fönstret.

Hon fick en konstig känsla i kroppen å kollade på den stora hel figurs spegeln på väggen.

När hon kollade i spegeln så såg hon en tjej som såg ut som henne själv men det konstiga var att tjejen i spegeln var likblek i hyn å hennes ögon såg ut typ som såna på en döing.

Tjejen i spegeln var också blodig vid munnen å blodet hade runnit ner längs halsen.

Flickan stirrade på det som liksom stack ut från hennes bröstkorg, hon kunde inte se vad det var så hon gick närmare spegeln tills hon såg vad det var.

Det var en kniv som satt där, det var ungefär bara skaftet man såg, bladet hade nästan trängt hela vägen in.

Helt plötsligt förstod hon vad som hade hänt, hon kom ihåg vad det var hon hade gjort.

Hon kollade bort mot sängen.

Där såg hon sig själv ligga i sitt eget blod som hon spillt med hjälp av kniven.

Då såg hon det framför sig, hur hon tog kniven från köket å smög in på sitt rum där hon la sig i sängen med kniven tätt intill sig.

Så såg hon hur hon hade tagit sitt liv för att slipa det helvete som plågat henne så länge nu.

Äntligen var hon fri å kunde känna sig lycklig för nu slapp hon bli trakasserad, hatad å ensam.




Övriga genrer av MITUKE
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-03 11:02



Bookmark and Share


    skamfilad
Usch, gör ont att läsa.
Vad duktig du är, fortsätt skriv!
2013-12-06
  > Nästa text
< Föregående

MITUKE
MITUKE