Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storslagna brasor




Decembervarmt och snart lucia

Men hon har ljus i håret året om

För hon har kärat ner sig likt en dåre

Med oktober var det han som kom











Bunden vers (Rim) av Flickan utan namn
Läst 366 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-03 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan utan namn
Flickan utan namn