Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korsar stan efter brunch

En vagn skymmer numera
Stockholms mest banala väggord vid
Katarina kyrkogård
Bredvid ler en kvinna mot
En gravsten som man brukar le
När man återser en vän

Hur kan fimparna
Passa så bra in
Mellan kullerstenarna
Varför håller de vuxna
Sina barn så hårt
I händerna




Fri vers (Fri form) av Flickan utan namn
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-08 15:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan utan namn
Flickan utan namn