Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oss



Du säger att här slutar allmän väg
Den här är bara för oss.

Jag är inte en sådan som köper stjärnor
till människor jag bryr mig om
men i tanken namnger jag vägen efter dig

Den kommer att heta så i alla mina dagar.
Och går jag där utan dig
så har vägen blivit allmän




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-03 20:19



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
En fyndig text som bär!
2013-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol