Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dag i morgon






I dag nallebård så söt på väggen
I morgon något mer tufft på väggarna i ditt rum

I dag biter du nallen kärleksfullt i näsan
I morgon får han väl sitta ensam som prydnad på en hylla,
om han har tur alltså, och inte blir nerpackad någonstans

I dag sitta i mammas och pappas knä och gosa gott
I morgon är det helt otänkbart

Men idag
i dag är det nallebård på väggen, bit i nalles näsa
och gos hela dagen lång
och jag tänker njuta av allt det här till 110%
för i morgon kommer troligen allt för snabbt




Fri vers av Therés
Läst 266 gånger
Publicerad 2006-03-13 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!