Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta handlar om killarna jag varit med om som har sagt fina ord till mig och osv..


For ever For ever



Dina visdomsord

som du skickar över

till mig

sitter vid

mitt hjärtat......

For ever
För ever

Ingen annan

skall ta bort
dina visdoms ord
från mig....

Den har jag kvar
som minnet

alla dina fina ord
som du sade till mig

alla minnerna med dig

sitter vid mitt hjärtat
och själ...

Den kommer sitta kvar

For ever
For ever

i som en
Mussla




Fri vers av Anna Nilsson
Läst 424 gånger
Publicerad 2006-03-14 07:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nilsson
Anna Nilsson