Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I sökaren


Det är inte frihet
            att få välja
            sina bojor. 

Så jag väljer bort. 

Och söker därför
med nakna fötter
på långa vägar, 

smyger i trånga gränder,
kröker mig längs stigar,
vandrar många gåtor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Stefan Albrektsson
Läst 337 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-12-06 08:00



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så tänkvärt.
2013-12-15

  Jaseph
Det är inte en lätt väg som sökaren letar.
Jag känner mig berörd av den
absoluta beslutsamheten
att inte finna sig i ofriheten,
att söka vidare trots
att det blir svårt.
2013-12-10

  Maria Sundelin VIP
Kloka val
2013-12-10

  Linda CH VIP
Mycket snygg och klarsynt formulering!


2013-12-09

  Larz Gustafsson VIP
Robert Broberg sjöng att "målet är ingenting, vägen är allt". Det håller jag INTE med om. Även om jag gillar Robbans låtar.
Det finns grupperingar som menar sig vara på den rätta vägen men som irrat bort sig i falska läror och kommit på avvägar från Bibelns sunda lära.
2013-12-07

  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärd text...
2013-12-06

  Eva Langrath VIP
Tänkvärt om detta svåra att välja bort och att inse att bojorna inte är friheten,
2013-12-06

  Anya VIP
Tänkvärda rader. Får mig att tänka på barn som (förr) blev straffade och fick välja sitt redskap för misshandeln. Nää det är inte frihet att få välja sina bojor. Mycket bra sagt. Men texten avslutas ljust även om det är på nakna fötter.
2013-12-06

  Tess74
Det är inte frihet
att få välja
sina bojor.

Så otroligt bra rader
2013-12-06

    ej medlem längre
"Så jag väljer bort."
Kan inte vara klokare.
2013-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Albrektsson
Stefan Albrektsson