Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ofta nog är det så att livet i tillvaron hänger på de små detaljerna. Absolut är det på det viset. Ibland tänker jag på att om jag bara hade gått rakt fram istället för att gå åt höger eller vänster, eller om jag väntat på fredag.


Det viktiga i livet





Är det klubbornas och racketarnas fel att sporten inte går min väg?
Självklart är det på det viset. En solklar slutsats. Mitt humör och min form är det då verkligen inget fel på. Och bollen är klart oskyldig. Alltså klubborna och racketerna. Fast utan dem, var stod jag väl då? Mig slätt förstås, absolut slätt.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-12-06 17:49



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
racketar
2013-12-07

  Gunwale VIP
Är det bordtennisraketar där, på bilden? Men jo, kanske saker hänger ihop på sätt som vi inte har upptäckt än?
2013-12-07
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP